Ga direct naar


Image describing the page-title

Links
Bedrijfsprofiel Bert Muller grootkeukentechniek BV
Wie zijn uw gasten, wat verwachten zij van u en wat wilt u hen bieden? Onze adviseurs en ontwerpers denken met u mee en zijn door hun jarenlange ervaring en kennis van de modernste technieken in staat een visie te ontwikkelen die tot verrassende oplossingen leidt.

Van 30 tot 3.000 maaltijden per dag, binnen het gestelde budget, rekening houdend met de technische en maatschappelijke wensen en mogelijkheden? Wij adviseren u en maken vervolgens het passend ontwerp. Bekijk onze website http://www.bertmuller.nl/ of webshop.


E.I.A.-regeling

Nieuwe stoomontwikkelaar en HR branders voor het optimale resultaat. Minder gasverbruik, minder uitstoot, lagere bedrijfskosten en sneller betere resultaten. De Heart Combisteamer van Lainox komt in aanmerking voor de E.I.A.-regeling (energie-investeringsaftrek).
Wilt u in aanmerking komen voor dit belastingvoordeel, klik dan hier.


Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE)

Iedereen die duurzame energie wil produceren kan gebruik maken van de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE). Duurzame energie wordt opgewekt uit schone, onuitputtelijk bronnen en wordt daarom ook wel ‘hernieuwbare energie’ genoemd. De SDE is een regeling voor particulieren, bedrijven en instellingen. Voor meer informatie klikt u hier.


Care banqueting
®, dé nieuwe norm van regeneratie
Care Banqueting is de nieuwste ontwikkeling op gebied van maaltijdregeneratie en de perfecte oplossing voor uw maaltijdpresentatie.
U kiest bewust voor kwaliteit, dan is Care Banqueting de juiste keuze.
U kiest voor flexibiliteit, dan kiest u voor Care Banqueting.
U kiest prijsbewust, dan is Care Banqueting uw keuze.
Care Banqueting is de nieuwe manier van regenereren, waarbij kwaliteit en flexibiliteit dé uitgangspunten zijn. Centraal, decentraal, in de keuken, in het restaurant, op de afdeling, in bulk, op bord, koelvers of diepvries, Care Banqueting biedt u dé oplossing!