Ga direct naar


Image describing the page-title

Onderhoud

Goed onderhoud betekent continuïteit binnen uw processen. De producten van Lainox hebben een economische levensduur van ten minste 7 jaar. De technische levensduur is vaak 10 - 15 jaar. Een en ander sterk afhankelijk van uw gebruik en het hier op afgestemde onderhoud.
Goed onderhoud kost niet alleen geld, maar bespaart u ook aanzienlijke onverwachte kosten. Wij zijn van mening dat een optimaal functionerende installatie zorgt voor een aangename werkatmosfeer en lagere kosten.

Om tot een optimaal functionerende installatie te komen, is een juiste service op uw apparatuur noodzakelijk. Uw installatie, welke dagelijks intensief gebruikt wordt, staat onder invloed van een aantal belangrijke zaken die de werking van de installatie sterk kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan de kwaliteit van water, de verschillende energiebronnen zoals elektra, stoom, heet water, gas, chemicaliën en misschien wel de belangrijste, de gebruiker.
U bent ongetwijfeld vaak geconfronteerd met de opmerking "goed gereedschap is het halve werk". Wij van Bert Muller Grootkeukentechniek willen dit graag wijzigen in "goed onderhoud zorgt voor het optimale werk".

Bij toepassing van apparatuur wordt door ons een service-abonnement geadviseerd. Uitgangspunt hierbij is minimaal 1 x per jaar, echter bij intensief gebruik 2 x per jaar, een servicebeurt te laten uitvoeren op basis van preventief onderhoud.