Ga direct naar


Image describing the page-title

Lainox in de praktijk

 

 

Optimaal energieverbruik, reduceren van bereidingstijden en gelijktijdig kwaliteitsverbeteringen, milieuvriendelijk, een hoge mate van betrouwbaarheid en een lange levensduur. Met deze doelen voor ogen heeft Lainox de Heart Combisteamer ontwikkeld. Deze doelen zijn in baanbrekende technische hoogwaardige oplossingen omgezet, welke de Heart Combisteamer van een niveau maakt die aan de hoogste eisen voldoet:

Nog meer stoom
Dubbele branders en nog meer stoom bij de gasverwarmde modellen. Meer stoom, kortere bereidingstijd en een beter resultaat.

Rendement
Nieuwe stoomontwikkelaar en HR branders voor het optimale resultaat. Minder gasverbruik, minder uitstoot, lagere bedrijfskosten en sneller betere resultaten. De Heart Combisteamer van Lainox komt in aanmerking voor de E.I.A.-regeling (energie- investeringsaftrek).

Snel
Tot 40% sneller dan de traditionele oven in het bereiken van de ingestelde temperatuur. Belangrijke tijdsbesparing bij iedere bereiding dankzij de kortere bereidingstijd.

Doelbewuste convectie
De ventilator met 6 instelbare snelheden zorgt er voor dat ieder gerecht met de juiste luchtsnelheid bereid wordt en garandeert door toepassing van de autoreverse techniek een optimaal gelijkmatig resultaat. Altijd het beste resultaat bij ieder product.

WCS: schoon, schoner, schoonst
Absolute hygiëne na iedere bereiding.Met het Was Combi Systeem (WCS) reinigt u de oven in een praktische en kostenbesparende handeling.
Een druk op de knop en het werk wordt gedaan!


Bel voor meer informatie, een afspraak of een demonstratie 036 – 536 71 40.
Mailen kan ook! info@lainox.nl

Documenten
Klik hier voor de brochure van de Lainox combisteamer Heart S-Line
Klik hier voor de brochure van de Lainox combisteamer Smart-Line
Klik hier voor de brochure van de Lainox Smart
Klik hier voor de brochure van de Lainox Multigrill
Klik hier voor de brochure van de Lainox Bake-off
Klik hier voor de brochure van de Lainox Blast-chillers
Klik hier voor de brochure van Lainox Banqueting
(PDF reader wel vereist)