Ga direct naar


Image describing the page-title

Service

Om de levering compleet te maken, geven wij een advies op het gebied van waterfiltratie en de wijze van aansluiten. Dit kan bij u op locatie of bij ons in Almere in onze demonstratiekeuken. Hier kunt u zelf de oven zien en beleven. Als extra service leveren wij u een digitale aansluitpuntentekening of passen deze binnen uw bestaande tekening.

De plaatsing wordt verzorgt door Bert Muller Services. Onze monteurs controleren de door de plaatselijke installateur gerealiseerde aansluiting en stellen de oven in gebruik. Hierbij worden de gebruikers geïnstrueerd en wordt een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing overhandigd.

Natuurlijk nemen wij de oude oven en alle verpakkingsmaterialen met ons mee, zodat u direct aan het werk kunt gaan met uw nieuwe oven. Na de plaatsing bieden wij u de mogelijkheid een servicecontract bij ons af te sluiten. De voordelen hiervoor zijn voor u:

  • een garantietermijn van 1 jaar all in
  • langere levensduur van de oven
  • up to date software
  • minder productieverlies door te voorkomen uitval van de oven
  • hogere inruilprijs bij vervanging
  • jaarlijkse Nen 3140 keuring voor uw ARBO-aansprakelijkheid
  • lager zeep-, water- en energieverbruik door optimale afstelling
  • eventuele modificaties op voorschrift van de fabrikant worden automatisch uitgevoerd.

Bert Muller Grootkeukentechniek BV schrijft SERVICE met hoofdletters. Dit begint bij het aanvragen van een offerte en gaat door tot ver na de eerste levering van een Lainox-oven. In het offertetraject staat een eerlijk advies voorop, wij vragen wat u met de Lainox wilt gaan doen. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst.

Aan de hand van deze informatie maken wij in overleg met u, de keuze voor de juiste oven; een heleluchtoven, regeneratieoven, bake-off oven of een combisteamer. Hierna bepalen wij samen met u de juiste uitvoering; elektrisch of gasverwarmd, eenvoudig of volledig digitaal met alle mogelijkheden en opties. Combisteamer met of zonder boiler, en natuurlijk de juiste inhoud van de oven. Niet te groot, maar ook niet te klein. Welke roosters, bakblikken en andere toebehoren zijn door u gewenst.