Ga direct naar


Image describing the page-title

Terugkoelen

Snelkoelen of vriezen vertraagt de reproductie van micro-organismen en maakt bepaalde enzymen functioneel inactief, wat resulteert in een hogere stabiliteit van het opgeslagen voedsel. Door middel van snelkoelen/vriezen behoud het product zijn vochtigheid. Dit is van vitaal belang voor het verkrijgen van een optimaal eindproduct met een ongewijzigde smaak na regeneratie.

New Chill is een onmisbaar element in een moderne keukenorganisatie, waar voorbereiding, koken, koelen, bewaren en regenereren opeenvolgende fases zijn in slechts één systeem, welke de bereidingstijd loskoppelt van transport en consumptie.

Dit zijn de redenen waarom de professional die werkt met passie, verstand en een koud hart, kiest voor New Chill. Betrouwbaar en veelzijdig; ontworpen voor het optimaliseren van tijd, verdiensten en kwaliteit in harmonie met de nieuwste standaarden op het gebied van voedselzekerheid.

Klik hier voor meer informatie over de Lainox New Chill

 

Wilt u een demonstratie bijwonen van onze Lainox producten, klik dan hier.

Lainox New Chill snelkoelers/vriezers zijn technologisch geavanceerde instrumenten voorbestemd om het ritme in een professionele keuken te wijzigen. Het is de cruciale ondersteuning voor de moderne kok. Het optimaliseert de dagelijkse werkzaamheden en helpt hen het uiterste uit hun creativiteit te halen. Naast de dagelijkse creativiteit, esthetiek en de goede smaak van elk gerecht, moet met bijzondere aandacht schenken aan het behoud van de organische eigenschappen van de voedingsmiddelen en de voedselveiligheid.